محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

بیانیه بسیج: مجازات پشیمان‌کننده در انتظار صهیونیستهاست

بیانیه بسیج: مجازات پشیمان‌کننده در انتظار صهیونیستهاست سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس و حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق که به شهادت تعدادی از فرماندهان و نیروهای سپاه پاسداران انجامید، بیانیه‌ای صادر کرد.

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«ابتکار تاریخی و اقدام انقلابی، حکیمانه و راهبردی حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس» که تداعی‌گر مفاهیمی همچون «حمایت از فلسطین» و «آرمان آزادسازی قدس شریف» بود، امروز به تکامل بی‌مانندی رسیده است.

 

این روزها و در شرایطی که محور مقاومت در نقطه اوج و بلوغ خود قرار گرفته و توطئه‌های شوم صهیونیست‌های خبیث در منطقه را یک به یک خنثی می‌کند، شاهد هستیم که آحاد مردم حق‌طلب، ظلم‌ستیز و آزاده در کشورهای مختلف، با مشاهده تصاویر جنایات رژیم وحشی صهیونیستی در غزه، فریاد نابودی اسرائیل غاصب و آزادسازی قدس شریف را سر می‌دهند.

 

رژیم متوحش صهیونیستی که 6 ماه است در سایه سکوت کَرکننده و خفت‌بار مجامع به اصطلاح بین‌المللی، مشغول کودک‌کشی و نسل‌کشی فلسطینیان است و بیش از 32 هزار نفر را به شهادت رسانده، امروز به اذعان قریب به اتفاق کارشناسان و تحلیل‌گران، مشغول دست و پا زدن در باتلاق غزه است و به هر ریسمانی چنگ می‌زند تا خود را از این مهلکه نجات دهد و موجودیت ننگینش را دست‌کم برای چند صباحی دیگر، حفظ کند.

 

فاجعه‌آفرینی‌ در بیمارستان‌های المعمدانی و الشفا، تخریب خانه‌ها بر سر زنان و کودکان، ممانعت از رسیدن کمک و غذا به خانواده‌ها و ده‌ها اقدام غیرانسانی دیگر، به وضوح نشان داد که صهیونیست‌های کوردل، هیچ بویی از شرافت و انسانیت نبرده‌اند.

 

این رژیم سفاک و جنایت‌پیشه، وقاحت را به حدی رسانده که اخیراً بدون کوچکترین توجه و اعتنایی نسبت به قواعد آمره جهانی و کنوانسیون‌های مربوطه، اماکن دیپلماتیک از جمله ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه را مورد تعرض قرار داد؛ جنایت وحشیانه‌ای که موجب شهادت جمعی از سرداران پرافتخار سپاه اسلام از جمله شهید والامقام سردار محمدرضا زاهدی گردید و صدالبته که این اقدام وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی، بدون تردید و به‌زودی، با مجازات درخور و پشیمانی مسببین آن همراه خواهد شد.

 

سازمان بسیج مستضعفین، با دعوت از امت حزب‌الله و اقشار و آحاد ملت مومن، انقلابی و رشید ایران اسلامی برای حضور باشکوه، پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس و تجدید عهد با آرمان فلسطین و قدس شریف، تصریح می‌کند که تنها راه نجات دنیا از شر غده سرطانی اسرائیل، مقاومت و پایمردی در مقابل درنده‌خویی‌های رژیم غاصب، اتحاد ملل و دول سراسر جهان در برابر جنایات کودک‌کش‌های صهیونیست و خنثی‌سازی توطئه‌های شوم استکبار جهانی در عرصه‌های بین‌المللی است‌.»/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار